AIREXE: З’ЄДНУЙТЕ БУДЬ-ЯКУ ТРАНСПОРТУ КРИПТОВО-ВАРТІСТЬ!

AIREXE – це найсучасніша сучасна система обміну валют для криптовалют. Так, а також Криптокультури, де цифрові активи, що використовують цю технологію блокчейнів, дуже підтримують багатомільйонні учасники, задіяні в ICO. А саме – надання початкового фінансування компаній-початківців по всьому світу після того, як початкова початкова монета запропонувала вести свій бізнес. І AIREXE постукає в двері вашого серця, щоб приєднатись до операційної системи, яка є зручною, контрольованою та прозорою.
Це важливе значення має прозорість криптова біржі. Уявіть собі, що бурхливий криптовалютний ринок, здається, дуже чутливий до екстремальної температури. Тому в суєті часто виникають нечіткі практики, які іноді можуть загрожувати безпеці клієнтських коштів на біржі.
AIREXE присутній для відповіді на ряд питань / проблем з існуючими біржами. Основна мета полягає в забезпеченні коштів клієнтів, сильній підтримці реагування на клієнтів, покращенні послуг та підтримці високої вибірки криптовалютності.
Звичайно, щоб зберегти авторитет та електабілітас цієї системи, AIREXE буде співпрацювати з урядом та законом. Таким чином, нахил або невизначеність, як незаконний чи неприйнятний у діяльності системи, більше не існує. AIREXE діє юридично для ліцензування та оподаткування.
Місія
Через те, що AIREXE у співпраці з урядом знову не відбудеться, ім’я якого – нерівність. Незважаючи на те, що це новачок або професійний бізнесмен, він відчує той же комфорт. Крипто та їхня торгівля працюватимуть нормально та плавно, тому що доступні функції будуть функціонувати цілеспрямовано і профоршамічно.
Крім того, безпечна присутність AIREXE в безпеці, а також виправлення випадку Cryptocurrency Exchange, як показано нижче:
Забезпечення коштів клієнтів на біржі
Недостатня чи слабка співпраця з державними регуляторами
Погана або слабка підтримка клієнтів
Довгий термін очікування нових монет та жетонів для підтримки
Недостатня простота
Команда та власність непрозорі
Відсутність мобільності
Рішення та переваги обміну AIREXE
✔ Висока безпека – найновіші технології аутентифікації та біометричні для мобільних користувачів
✔ Працювати в тісній співпраці з державними регуляторами. Наступні положення, ліцензування, оподаткування.
✔ Відповідна підтримка клієнтів – цілодобова підтримка клієнта цілодобово, завчасна відповідь
✔ Швидкий старт та довідник для початківців трейдерів
✔ Прозорість власності проекту
✔ Увага для мобільних користувачів – пристрої, які є абсолютно нейтральними з рідною програмою
✔ Інтеграція з новими блокчинами, монетами, токенами (наприклад, інтеграція з TON, Telegram Open Network)
✔ Пенілананські та аналітичні інститути (забезпечують професійний аналіз криптовалюти та оцінку проекту, токен та криптовалюта).
Найважливіше завдання AIREXE Забезпечення клієнтських коштів часто загублено або викрадається.
Просто важлива течія, і слід зазначити, що AIREXE хоче заощадити кошти своїх клієнтів, оскільки в непередбачених ситуаціях кошти часто втрачаються або є магічний злодій що складно виявити його існування. Такі випадки, як це часто трапляються, крипто активів часто зникають зі складу. Цей вплив дуже фатальний, а не лише втрата клієнта, але бурса загрожувала закрити і збанкрутувати. Вона також стосується автентифікації вилучення валюти для клієнтів, а також інших питань, які в принципі викликають занепокоєння, пов’язані з цим бізнесом.
AIREXE.io Crypt-Fiat Currency Exchange
AIREXE.io випускає токени AIRX AIRX AIRX під час періоду масового фінансування ICO.
Після того як AIREXE виконує криптовалютний обмін, токсен AIRX буде торгуватися на складі з першого дня.
Подробиці ICO, Token Token
Token AIREXE: цифри Token Token: 18
Продаж токенованих активів (TAO) Торговий знак AIRX починається з 19 березня 2018 року і закінчується 20 квітня 2018 року.
Стандартний Token: blockchain Ethereum, стандарт ERC-223 (включаючи стандарт ERC20)
Розумна контрактна адреса: 0x19c4a0c62a15c0fb7276791aa552a1aabe8b57e6 (буде опубліковано 15 березня)
М’яка шапка: 950 000 доларів США
Мета проекту: 16 000 000 доларів США
Hard Cap: 32 000 000 USD
Примітка. Якщо Soft Cap не відповідає цільовій особі, протягом 15 днів після закінчення періоду TAO всі донорські кошти будуть повернуті донору.
Передбачено бонуси для найбільших учасників: Припустимо, що ви купуєте та маєте 15 500 авіаційних маркерів в обмін на криптовалюту AIREXE, коли ваша торгівля буде вільною на все життя. Таке є досконалість AIREXE.
Команди та радники;



Але через обмежений простір, більше про авторитет і elektabilitas AIREXE ви можете послухати його в деяких посиланнях та офіційних документах нижче:
Zloimops
zloimops2018@gmail.com
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1982149

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога